Neglebøjler

Behandling med neglebøjler

Nedgroede tånegle kan behandles med en bøjle, som fodterapeuten fremstiller specielt til dine negle.

Har du nedgroede negle, kan smerten lindres ved at sætte en såkaldt neglebøjle på den eller de negle, der volder problemer. Neglen vil langsomt blive rettet op af bøjlen.

Du kan læse meget mere om negle og negleproblemer her.

Hvad indebærer en neglebøjlebehandling?

I vores klinik, anvender vi altid individuelt fremstillede stålbøjler. Det betyder at du er sikker på, at bøjlen passer perfekt på dine negle, og samtidig giver de specialfremstillede neglebøjler også den bedste løfteevne, så du hurtigt kan slippe af med dine nedgroede negle igen.

En neglebøjlebehandling tager som regel imellem 6-8 uger, men har vi ikke fået det ønskede resultat herefter, vil vi gentage behandlingen indtil neglen har fået sin naturlige form tilbage, og du igen kan bevæge dig smertefrit rundt.

Hvad koster en neglebøjlebehandling?

Går du rundt med ondt i fødderne på grund af en nedgroet negl? Når du får lavet dine fod- og neglebehandlinger hos en statsautoriseret fodterapeut, har du mulighed for at få tilskud fra både Sygeforsikring Danmark, Regionen eller din kommune. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at få en neglebøjlebehandling, når og hvis det er nødvendigt.

Book en tid til din neglebehandling her, eller ring til klinikken på tlf. +45 26 716 271 for at høre mere om vores priser.